Betonkeverő gépek - Kavicsfogadás- és feladás

A betonüzemekbe érkező kavicsot frakciók szerint elkülönítve tárolják, és a keverendő beton receptúrája szerint adagolják.kavicstarolas.jpg

A depókból a kavics felszín alá süllyesztett adagolóbunkeren, kavicsbunker.jpg

vagy soradagolók tárolóbunkerein soradagolo.jpg keresztül szállítószalagok, felvonók közbeiktatásával, de akár közvetlenül kerülhet a betonkeverőbe. Bármely feladási módot választjuk is, minden szállítóberendezés kaviccsal érintkező része intenzív kopásnak van kitéve.

A kopás ellen számos anyagot bevethetünk: kopásálló acél, kerámia, gumi, műanyag. Az optimális anyagválasztást álatlánosságban is számos tényező befolyásolhatja (a feladott kavics szemcsemérete, keménysége, felületi érdessége, a berendezések kialakítása, egymáshoz való kapcsolódása, időjárási körülmények) és feltétlenül számolni kell az egyes üzemek helyi adottságaival is.

Biztosak vagyunk abban, hogy beszállító partnereink bármely terméke önmagában kiváló minőséget garantál, de az adott kopási probléma optimális megoldása csak a partnereinkkel  történő előzetes műszaki egyeztetéssel lehetséges.

Szeretnék bővebb információt kapni >>>

 Az általunk forgalmazott kopásálló anyagok:

Hardox lemezek

Kompozit lemezek

Kerámia bélések

Műanyag béléslemezek

 

 

 

PR Csoport: Hírek