Betonkeverő gép - Tányérkeverők

A tányérkeverők (függőleges tengelyű keverők) transzportbeton és betonelem gyártásra is általánosan használt betonkeverő gépek.

 
tányérkeverő kerámia béléssel.jpg

A legismertebb gyártók (BMR, BMS, FEJMERT, HAZET (MR), LIEBHERR, OMG, ORU, PEMAT, SKAKO, STASIS, STETTER,TEKA,TRANSUNIT,WIGGERT) különböző méretben, és számos változatban gyártják gépeiket. Közös jellemzőjük, hogy minden kopásnak kitett részük cserélhető. A tányérkeverők jellemző alkatrész típusai: külső palástlehúzó, betonkeverő lapát, belső palástlehúzó, karvédő, gyors(vagy turbó) keverő. 

Kapcsolódó termékeink:

Kopásálló acél, öntvény, kopozit, kerámia és műanyag bélések >>>

Öntvény betonkeverő lapátok, külső-, belső lehúzók >>>  

Poliuretán betonkeverő lapát, külső-, belső lehúzó, karvédő >>>

Betonkiadó tölcsér >>>

Mixertöltő cső >>>  MR keverők

A Hazet gyártmányú MR keverők a mai napig meglehetősen nagy számban használatosak. Leggyakoribb az MR500-as típus, de üzemelnek MR250-es és MR1000-es változataik is. A központi alkatrész ellátás jó ideje megszűnt, ezért a hiányzó alkatrészek pótlására számos megoldás született: kazánlemezből "kifaragott" lapátok és lehúzók, kisipari módszerekkel készülő gumilapátok, egyedi gyártmányú kül-, és belföldi öntvények. Mivel ezek a megoldások általánosan ismertek, és elfogadottak, bizonyos érvek alapján van is létjogosultságuk.

Összeállítottuk, hogy tőlünk milyen alkatrészekre számíthat:

- poliuretán és öntvény külső- belső palástlehúzók

- poliuretán és öntvény keverőlapátok,

- poliuretán karvédők,

- külső- belső palást- és fenékbélések MR500-as keverőkhöz (52C, Hardox400, kompozit páncéllemez)

A katalógusból kiválasztott alkatrészek típusa és darabszáma alapján 2 munkanapon ön kézhez kaphatja testre szabott ajánlatunkat.

 Szeretném megismerni, kérem a katalógust >>>


 

PR Csoport: Hírek